ElmelundeKirke

Pilgrimsturen

 Kirketuren fra kr. 750,- pr. person

♦ 2 vandredage - 1 overnatning

 Ca. 2 x 10 km (kan udvides til længere etaper)

Vandring og kirker hører sammen. Ordet pilgrim betyder egentlig "fremmed" eller "en, der går over en mark." Med tiden har ordet fået en mere religiøs betydning. Men alle kan være pilgrimme. På Møn har Camønoruten og kirkerne et samarbejde. 

På denne rute kommer du til tre af de smukke kirker på Østmøn: Elmelunde Kirke, Borre Kirke og Magleby Kirke. Ved alle kirker er der mulighed for at gøre et stop og et besøg samt få frisk vand, benytte toilet eller bare holde en hvilepause. Udnyt muligheden for at se de smukke og internationalt kendte kalkmalerier i fx Elmelunde Kirke. 

Ankomst: Parker din bil/eller ankom med bus til Elmelunde Kirke. Tag Camøno-sydruten og slut af på Tiendegaarden B&B, hvor du overnatter. Din bagage/bil afhenter vi ved Elmelunde Kirke, så den står klar ved ankomst på Tiendegaarden. Her er mulighed for at handle færdigretter i den lille cateringbod og varme op, købe øl, vin osv. Men det er også muligt, at du selv medbringer færdiglavet mad (måske på frost så det er optøet til aften) og selv står for forplejning. Har du bil med, er det muligt at spise på en af de nærligggende restauranter. Næste dag: Morgenmadskurv med nok pålæg og brød til, at du kan smøre madpakke. Herefter pakkes bilen med din bagage. Der vandres ud fra Tiendegaarden. Turen går via Borre Kirke og Magleby Kirke i løbet af dagen. Du slutter på Tiendegaarden, hvor din bil og bagage står. 

Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel, og hvis du fx vil tage bussen hjem fra Magleby eller Borre Kirke kommer vi med din bagage. Vi kan også hente dig et sted på ruten og sætte dig af et busstoppested eller køre dig til din bil.
Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og cykle Camønoen. Så kan du nå flere etaper af Camønoen. 
Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + Aftensmad (spis på restaurant, hvis du har din bil med eller køb i cateringbod på Tiendegaarden.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse:  kr. 750,- 

Pris pr. person enkeltværelse:  kr. 1.075,-

Inklusive i pris:

  • 1 overnatning + linnedpose/håndklæde
  • morgenmadskurv + pålæg og brød til madpakke  
  • tryghedsgarani 1 + 2


Book Ophold

LINKS

Download OPLEV MØN APP
Download OPLEV MØN APP